Adatok, trollok, botrányok címmel kerül megrendezésre  2019. április 9-én a Kríziskommunikáció meetup-sorozat  XXIV. estje. A Görbe Börge Kávézó emeleti rendezvénytermében 18.00-20.00 között várják a szervezők a kríziskommunikáció iránt érdeklődőket.

A XXIV. Kríziskommunikáció Meetup programja

Dr. Teker Orsolya, adatvédelmi szakjogász (LiftUp Kft.) Adatvédelem, adatbiztonság a Facebook-birodalomban című előadásából megtudhatjuk, hogy milyen adatvédelmi, adatbiztonsági kérdésekkel szembesülhetünk a közösségi médiában. Az utóbbi évek talán legnagyobb közösségi média-kihívása az adatbiztonság, mi elsősorban a Facebook aktuális jogi kérdéseinek nézünk utána előadónk segítségével.

Princz Katalin mediátor, alternatív vitarendező Kinek volt igaza? – megoldódik inkább vagy eldurvul egy konfliktus a közösségi médiában címmel tart előadást arról, hogy milyen tipikus reagálási stratégiák vannak, illetve milyen stratégiát válasszunk ahhoz, hogy mielőbb megoldjuk azt.

Lévai Richárd, közösségi marketing specialista, (RG Stúdió Kft. és LiftUp Kft.) a Facebook körüli kommunikációs kríziseket járja körül a 2019-ben is folytatódik a Facebook vesszőfutása? Című előadásában. Mindannyian tapasztaljuk, hogy a Cambridge Analytica botrány óta nem csitulnak az indulatok a Facebook körül. Vajon minden hétre jutni fog egy kellemetlen hír? Megkérdezzük az előadótól, hogy miért szólnak ekkorát a Facebook-kal kapcsolatos kellemetlen hírek és mit tud tenni a vállalat a jóhíre és gazdasági súlya megőrzéséért?

Élő szimuláció Vas Dórával

A rendszeres résztvevők már jól tudják, hogy az est zárása az elmaradhatatlan tombola mellett a krízishelyzet szimuláció. A XXIV. esten sem lesz ez másként, ismét krízishelyzet szimulációval összegezzük az előadásokon elhangzottakat. Vas Dóra krízis-, és katasztrófakommunikációs szaktanácsadó vezetésével azt nézzük végig, hogy hogyan kommunikálj egy munkahelyi balesetet a közösségi médiában.

A részvétel regisztrációhoz kötött. A helyszínen megjelenő, nem regisztrált érdeklődőket nem tudjuk fogadni. Jelentkezés

0
Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizenhárom + 18 =