Az oldal tulajdonosa a MatrixPR és Online Kommunikációs Kft.

Székhely: 1117, Budapest, Budafoki út 83/A III/15.
Adószám: 22707664-1-43
Cégjegyzékszám: 01-09-939893
Bankszámlaszám: 10701520-22665607-51100005

A weboldal tartalmáért felelős személy: Vas Dóra, ügyvezető

Szerzői jogok A matrixpr.hu weboldalon található írások Vas Dóra szellemi termékei. Az írásokat bármilyen módon felhasználni forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye, írásos beleegyezése nélkül tilos; megsértése jogi következményeket von maga után.

A MatrixPr és Online Kommunikációs Kft. teljes körű tájékoztatására törekszik, így minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a www.matrixpr.hu weboldalon pontos információk, adatok kerüljenek feltüntetésre és álljanak a Felhasználók rendelkezésére.

Mindazonáltal felhívjuk a Felhasználók figyelmét arra, hogy a feltüntetett adatok, információk, linkek és tartalmak:

• csupán tájékoztató jellegűek;

• felhasználása a felhasználó felelőssége;

• esetlegesen előforduló pontatlanságáért vagy nem teljes körűségéért a MatrixPr és Online Kommunikációs Kft. nem vállal felelősséget.

A MatrixPr és Online Kommunikációs Kft. kifejezetten fenntartja annak jogát, hogy weboldalán változtatásokat és javításokat hajtson végre.
 A MatrixPr és Online kommunikációs Kft. felhívja a Felhasználók figyelmét továbbá arra, hogy a weboldalon található tartalmak szerzői jogi oltalom alatt állnak, ezért a weboldal tartalmak bármilyen formában, így különösen a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő használata kizárólag a MatrixPr és Online Kommunikációs Kft. írásos, előzetes engedélyével lehetséges. A MatrixPr és Online Kommunikációs Kft. fenntartja magának a jogot, hogy szerzői jog megsértése esetén igényét érvényesítse és a szükséges jogi lépéseket megtegye. A MatrixPr és Online Kommunikációs Kft. minden, a tudomására jutott jogsértés esetén érvényesíti igényét.

A MatrixPr és Online Kommunikációs Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező közvetlen vagy közvetett károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldala, az arról elérhető más weboldalak használatából, vagy annak használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.