A jó hírnév az első. Bármi történjék is.

Feladatunk: Felépíteni és megőrizni Ügyfeleink jó hírnevét. Minden körülmények között.

Meggyőződésünk, hogy csak hosszú távú ügyfélkapcsolatok felépítése és működtetése biztosíthatja partnercégeink sikerességét, ezért az ügyfélszerzés mellett kiemelkedő figyelemmel törekszünk az ügyfélmegtartásra, az ügyfél elégedettség maximalizálására.  Valljuk, hogy csak nagy odafigyeléssel és partnereinkkel szorosan együttgondolkodva lehetünk eredményesek.

rolunk-matrixpr-1

Az online tér pusztán jelen idő.

A változás érték.  Ahhoz, hogy ügyfeleink számára folyamatosan a legjobb minőségű munkát tudjuk végezni, elengedhetetlen a gyorsan változó eszközök, megoldások ismerete és használata. Fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan “mozgásban maradjunk”, képezzük magunkat.

A technológia érték. SEO? SEM? WOM? HTML5?  Mobil alkalmazások?  Munkatársaink gondoskodnak arról, hogy amennyiben ez támogatja a legjobban a céljai elérését, akkor akár weben, akár mobilon profi megoldást kapjon!

A kézművesség érték. Nem foglalkozunk sorozatgyártással.  Minőségi alapokat és szakértelmünk legjavát rakjuk  le akkor, amikor egy ügyféllel elkezdjük a közös munkát. A “kézműves-precizitás”  folyamatosan végigkíséri  feladataink kivitelezését.