Kríziskommunikációs konzultáció személyesen és Zoom online videokonferencia rendszeren keresztül, online is igénybe vehető.

Ha most erre az oldalra rátalált, talán olyan válsághelyzet alakult ki a cégében, amelynek valamilyen kellemetlen, váratlan kommunikációs vonatkozása van.

Megszólaljon?
Várjon pár napot?
Hezitál, hogy most tényleg bajban van?
Bele akarják a cégét rántani valamibe?
Esetleg személyében támadják?

Rengeteg kérdés merülhet fel, és jó lenne kicsit távolabb lépni és gondolkodni, miközben pont erre nincs idő, mert őrült sebességgel telnek az órák: mindenki információra vár, vagy arra, hogy Ön döntsön: mit és hogyan kommunikáljon a cég.

Jó helyen van. Vas Dóra kríziskommunikációs szaktanácsadó vagyok. Működő kríziskommunikációs megoldásokat dolgozok ki, amelyekkel meg tudja védeni a cégét, személyét. Olyan vállalatvezetők, ügyvezető igazgatók, kommunikációs és HR szakemberek hívnak konzultációra, akik krízishelyzetben is magabiztos kommunikációt követnének.

Nagy időnyomásban is kidolgozható és végigvihető hiteles kommunikáció, amivel minimalizálható a reputációs és üzleti veszteség.

Van, amikor nagyon korlátozott lehetőségek vannak, csekély szabadságfokkal, van, amikor több út is választható. Az első konzultáció kb. két órás időtartamú. Találkozhatunk négyszemközt, ügyvéd, cégjogász jelenlétében, vagy akár a teljes felsővezetői team bevonásával. Helyzettől függetlenül mindig a megoldásra koncentrálunk.

Mit kockáztat? Semmit. A kríziskommunikációs konzultáció előtt titoktartásit írok alá, és még az iparág megnevezése nélkül sem posztolom ki a LinkedIn profilomra, miről beszélgettünk. Közös selfie sem lesz.

Mit nyer? Láthatja kívülről a helyzetet és bemutatok olyan szempontokat, amitől valóban teljessé válik a kép. Elmondom, mi fog egy napon, egy héten, vagy egy hónapon belül történni, így felkészülhet az esetleges következményekre. Ha nem tud dönteni, a lehetséges útvonalak feltérképezése nagy előrelépés. Ha már döntött, kap tippeket arra, hogyan szilárdíthatja meg a választott stratégiát.

Hogy miért vagyok ennyire biztos a nyereség-oldalban? Az elmúlt 12 évben számos vállalati válságot kommunikáltam. Tudom, hogy milyen őrült nehéz jó és gyors döntéseket hozni időnyomásban. Pont, ahogy most Önnek.

Írjon, vagy hívjon és beszéljünk, mi az a kommunikációs válsághelyzet, ami megoldásra vár!