Végigélni egy kapcsolat minden mozzanatát a nagy nyilvánosság előtt: átlagemberként nem is gondolunk bele, mennyire fárasztó lehet. A nyilvánosság ugyanis hat a kapcsolatra, és ez alól nagyon nehéz kivonni magát egy-egy ismert párnak. Nádai Anikó Aurélióval való szakítása után fogalmazta meg: mivel senki nem hitt bennük, az egész világnak meg akarták mutatni, hogy együtt tudnak maradni.

Sokszor derül ki az aktuális álompár szakítását követően, hogy nem a minden nehézségen átlendítő szerelem, hanem a nyers érdekek tartották már össze a csak kifelé tökéletes kapcsolatot.

Erre világít rá Shane Tusup Instán és Facebook-on közzétett levél formájú közleménye, melyet a rajongóknak címzett. Az angol nyelvű írás egyoldalú, de igen mély bepillantást enged a kapcsolatukba, a férfi érzéseibe, a nő viselkedésébe.

Sok válás könnyekkel terhes, keserűség, bánat, szégyen, csalódás is felszínre kerül. Soha nem könnyű elengedni a másikat. Ha a személyes és nyilvánosság előtti önkép ennyire egy kapcsolatra épül, talán nem is lehetséges másképp, mint örökre kitépni a szívből, visszafordíthatatlanná tenni az elválást.

Shane tegnapi levele kemény lépés ebbe az irányba.

Mivel örök sebeket ejtenek így nemcsak egymáson, de magukon, e levél hatására és következményeképpen szétesik közösen felépített márkájuk is. Megkockáztatom: tudatos és szándékolt lépés ez a nyílt levél. Bármennyire romboló, bármennyire szomorú, ha az volt Tusup célja, hogy a közösen felépített márka örökre erodálódjon, a legenda leomoljon, ezt sikerre vitte: soha nem hozható helyre az Iron Lady márkán esett csorba.

A rajongó ugyanis legendákat, emberi nagyságot, erőt, akaratot és kitartást vár ikonjaitól. Azt a vergődést még kitartó figyelemmel kíséri, ha ez az ikon a sárba hull, de a hús-vér valósággal nem fog tudni mit kezdeni.

Tegnap este Shane Tusup rajongóknak címzett levelével

örökre tönkretette az Iron Lady márkát.

Az, hogy ezt egy befotózott, gépelt levél formájában publikálta, világossá teszi, hogy közlés előtt másoknak is megmutatta, érlelte: tudatos visszavágás ez. Mint egy örök szerelmi vallomás inverze: Semmivé tettél, hát semmivé teszlek…

0
Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizennyolc − hat =