Tréningek a public relations és a vállalati kommunikáció alapjairól. Nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakmabeliektől. Megtörtént esetek feldolgozása, működő ötletek és azonnal alkalmazható ismeretek.

Kríziskommunikáció alapjai tréning

Versenytárs, rosszakaró ismerős, féltékeny üzlettárs vagy kirúgott alkalmazott is állhat egy-egy krízishelyzet mögött. Egyre váratlanabb krízishelyzetek okoznak fejtörést a vállalatoknak. Előfordulhat, hogy a hitelesség megőrzéséhez a nyilvánosság előtt is meg kell szólalnia a cégnek.

A tréningen a kríziskommunikáció alapjainak elsajátításával segítjük a résztvevőket. Példák és gyakorlatok segítségével megmagyarázzuk a kríziskommunikáció legalapvetőbb szabályait, a kríziskommunikáció alapelveit és a legfontosabb kríziskezelési kommunikációs ismereteket is igyekszünk átadni.

Tudj meg többet a Kríziskommunikáció alapjai tréningről!

Sajtókapcsolatok tréning

Nem sikerül bejutnod a szerkesztőségekhez?

Tanultad, de nem tudod elkezdeni céges sajtóközleményedet?

Bár folyamatosan változik a média, egy jó sajtóközlemény még 2017-ben is működhet. Ez azt jelenti, hogy szükséged van egy szabályos, hírértékkel bíró, azonnal kiküldhető ajtóközleményre, mely alkalmas a szerkesztőségekkel való kapcsolatfelvételre is. A tréning résztvevői példák és gyakorlatok segítségével elsajátítják a legalapvetőbb ismereteket a sajtóközleményekkel kapcsolatosan, és kidolgozzuk a saját, cégükre szabott megoldásukat is.

Tudj meg többet a Sajtókapcsolatok tréningről!

 

Más is érdekel? Ha már itt jársz, nézz szét a Reputáció blogban! Olvasd el legfrissebb bejegyzéseinket és irakozz fel hírlevelünkre, hogy ajánlatokkal, hírekkel, újdonságokkal, esetpéldák feldolgozásával megkereshessünk!