A megszokottaknak megfelelően több nézőpontból járjuk körül a pánik témakörét, immár a 16. kríziskommunikációs szakmai estünkön. Pazar program, 3 előadás és egy helyzetgyakorlat várja a résztvevőket.

Pánik -est programja

Szabó Krisztina egyetemi tanársegéd, BME Filozófia és Tudománytörténeti Tanszék oktatója A szavak hatalma: Válság, krízis, katasztrófa, pánik című előadásában az egyes kifejezések mögött megbújó félelmeinkről, sztereotípiáinkról is beszél.

Kommunikáció pánikhelyzetben: mit mondjon a szóvivő? Erről Dobson Tibor, tűzoltó dandártábornokot, a Magyar Tűzoltó Szövetség elnökét kérdezzük. Dobson Tibor a Tűzoltóság szóvivőjeként számos katasztrófahelyzetben tapasztalhatta meg, milyen összetett kommunikációs feladat a szóvivőé.

Stressz pánikhelyzetben címmel Bakos Anikó fogorvos arról fog történetek megosztani, hogyan viselkedik a fogorvosi székben valaki pánikhelyzetben.

Fontos, hogy az esten a pánikkal járó katasztrófa-, vagy válsághelyzetek kommunikációjáról lesz szó, kommunikációs szakembereknek, diákoknak lesz a legérdekesebb az est. Pánikbetegségről, kapuzárási pánikról nem fogunk beszélni.

Rendezvényünk ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az estről hangfelvételt, fotókat és videót készítünk.